Nu har jag försökt att få upp en film på youtube om Earth Hour i tre dagar utan att lyckas. Jag har försökt att byta musik i filmen åtskilliga gånger utan att uppnå annat resultat än att bli nekad publicering. Anledningen till detta är den knepiga upphovsrätten och licensrätten som olika företag har och som förstör en stackars student kortfilm om någonting bra. Ni som är vänner med mig på Facebook kan se den första versionen där och ni andra får helt enkelt nöja er med förra årets bildspel jag slängde ihop.


Hur som helst tycker jag att du ska delta morgon. Släck ner lamporna och tänd lite ljus istället och ha det trevligt med nära och kära. Stäng av tv:n för en stund, du missar ingenting av värde ändå! Släkten är värst och Ben Hur är inget att gråta blod över att man missar, tro mig. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något som det så vackert heter. Jag kommer att ställa upp i år precis som de övriga åren och det här året kommer jag slå av huvudströmbrytaren vilket gör att all el i hela lägenheten kommer att vara avstängd i ungefär en timma. Detta tack vare Andreas initiativ att göra detsamma.
Vad ska du göra?
#1 - - anna:

jag tycker fortfarande det där är komersiell skit :P vafan tänk på miljön hela tiden istället.sv: nä det var inte lätt! kommer två delar till också.

#2 - - anna:

jo jag förstår poängen och tanken och den är väl bra, men tyvärr känns det som att folk tror att det räcker med att släcka lamporna en timma per år. plus att det kanske inte passar alla att släcka just då och då ska man vara en dålig människa, eller ja, du fattar :P

#3 - - danten89:

Earth hour gäller ju bara glödlampor?

Dessutom så ger det inte mycket att släcka ner sina energisnålsparande glödlampor?

Dem tar ju en timme innan dem tänder upp sig? ;P

Hate them.Har hört folk som ska vrida fram sin klocka redan när denna timme börjar.

#4 - - || mannen som kan prata om hundar ||:

Ja, sånt har jag också råkat ut för på youtube - tråkigt, men vad ska man göra!Här hemma kommer lamporna att släckas trots att jag bor i skogen utan några grannar! :PHa en fin dag!

#5 - - Tommy:

Sv: Har haft en tuffperiod och i går orkade jag inte mer!

#6 - - Andreas:

Kesolunch; det är gott det. Minikeso med osaltade nötter och torkad frukter/bär. De dagar jag inte tränar behöver man ju inte ladda med mastodontlunch, då räcker något lättare.

#7 - - Louise:

Tycker att EH är ett bra och stort initiativ. För lilla människan så kanske att bara släcka lamporna inte gör så stor skillnad, men när så pass många runt om i jorden gör det, så är det ju alltid ett steg åt rätt tänkande. :)Det ökar ju medvetande om grönare tänkande.

#8 - - Jenny:

Jaå ibl är de mysigt att få lyxa till de :)

#9 - - Myaraq - den där lilla svenskimån:

Jag råkade somna ifrån hela grejen. kändes lite trist.

#10 - - fifi:

Jag missade visst det där med Earth Hour...

#11 - - Ella:

Släckte också. Kollade på film på laptopen (urpluggad), för jag hade ingen annan att mysa med. Skulle kännas lite dumt att bara sitta där i mörkret själv, tänkte jag.

#12 - - Anneli:

Vi hade det jättemysigt här hemma. Vi åt våfflor och belysningen vi hade var levande ljus. Jag skulle inte banga på att ha så varje dag. Hur mysigt som helst ju!

#13 - - Gaymasen:

Uhm.. Jag gjorde nada. Jag tänkte. Segrade. Och glömde bort. Tror jag.

#14 - - cicci:

ja va inte hemma..men åkte på mörka gator i bilen...

#15 - - Kim Ekholm:

Min blogg är seg titt som tätt och gör som den vill. Jag kan inte ens läsa mina gamla inlägg iblad:-P heheh...Robin är min Sambo.

#16 - - Elisabet:

Jag är alltid med, men lite surt var det att behöva stänga av tv:n mitt i Kommissarie Lewis!

#17 - - Kalle:

jag kan inte heller få upp filmer på youtube! va gör man för fel?!?!