Efter en hel dag i vår kungliga huvudstad så är det skönt att sätta sig i soffan, kolla på kvällens film men lite nybryggt te i handen. Jag tog ett par bekväma skor men det är ändå skönt att sätta sig ner och varva ner efter dagens alla intryck och händelser. Jag har gått runt i en massa affärer och fyndat lite saker faktiskt. Några nya tröjor och lite annat gött.'


   

1. Jag köpte tre stycken tröjor på Topman. Den som ni kan se på bild plus en svart och en grå tröja.
2. Jag köpte päronextrakt som jag kan blanda i i mitt bubbelvatten och lite te från NK.
3. Vi svängde förbi och tog en kaffe med kungafamiljen lite senare på eftermiddagen. Kronprinsessan ville smaka på mitt nyinköpta te och visst fick hon det. haha

Det var lite från min dag, hur har eran varit


Jag fick faktiskt en present på posten idag, eller tre egentligen. Det var cdon som jag fick dessa ting ifrån. Jag beställde dem i onsdags natt och fick hem dem idag, perfekt. Johanna har nyss läst ut Män som hatar kvinnor av den här författaren och rekommenderade den varmt. Jag kollade i min bokhylla och såg att jag redan hade den boken men inte dessa två så jag fyndade såhär i bokrean. Sedan så fick jag ett ryck då jag ville bli bättre på engelska. Alla ni som känner mig vet att jag alltid klagar på hur dålig jag är på engelska men jag gör ju ingenting åt det så jag får ju skylla mig själv. Men nu flickor och pojkar ska det bli ändring på den saken. Bakom böckerna ser ni en liten bit av skivan som också kom hem i brevlådan tidigare idag. Det är allt från nybörjarnivå till lite svårare grader, perfekt för mig. Om ett år så ska jag åka till London och öva mina nya kunskaper, är det någon som vill följa med?


Nu ska jag laga lite mat, på återseende.

Nu är det bara några dagar kvar tills jag blir gammal. 21 år är ingen ålder jag vet men det låter som att det är lite äldre än vad det egentligen är. Kan ni förstå att det var nitton år sedan som jag var sådär liten som jag är på bilden. Mamma talade om för mig att jag var nio månader när det där fotografiet togs, och jag var glad redan där, haha.


Behöver man få någon 21 års kris? Är jag inne i en sådan redan nu kanske? Funderar på vad jag vill bli när jag blir stor, om jag går rätt, har jag gjort allt som jag ville göra i min ungdom och så vidare och så vidare. Men när jag satt där i mina tankar så blev jag nästan lite irriterad på mig själv. Jag framstår mig själv som jag vore jättegammal, typ 33. Jag har all tid i världen på mig att göra saker, gjorde jag inte det när jag var 15 så får väl folk kalla mig fjortis när jag gör det när jag har passerat 20 års sträcker. Jag har läst att ögonen slutar att "utvecklas" vid den här åldern och att kroppen slutar växa nu. Kanske är dags att inse att jag är en minivuxen nu? En minivuxen som fortfarande kommer åka pulka och annat som man gör när man är liten. Jag är inte den som inte vågar trotsa. Normalt sätt så har oftast alla en trotsålder när man är liten men jag kommer nog alltid leva kvar i min och fortsätta göra saker jag tycker är kul även om andra tycker det är pinsamt eller annat.

Märker ni att jag är en aning trött eller? Jag somnade vid nio och vaknade vid ett av att jag var superpigg så jag kunde inte somna om. Om sex timmar så har jag tvättid och jag måste verkligen tvätta så om jag går och lägger mig nu så får jag några mer timmars sömn, vi hörs kanske imorgon då jag är lite mer vaken och inte svamlar om inget. Adjöken.


ps: vart är alla presenterna? ds.

Visa fler inlägg