kräftskiva i viby.

Publicerat i: Vardag
Nu börjar jag bli människa igen efter lördagens kräftskiva. Jag är inte den som blir bakfull i första tagen men detta är fan det värsta jag har varit med om. När jag vaknade igår kändes allt precis som vanligt, jag var lite hungrig men mycket mer än så kände jag inte tills jag reste mig upp ur sängen. Huvudet var sju gånger större än vad själva skelettet var, kroppen värkte som ett tecken på att den var tom och orkeslös, ja ni kan hela den där biten. Men mådde väl som jag förtjänade antar jag, även om jag ändå inte drack så mycket. Det måste ha varit allt salt i kräftorna som är vätskedrivande vilket gjorde att jag pissade ut mer vätska än vad kroppen fick i sig igen.

Hur som helst var kvällen riktigt lyckad, jag klämde i när det var snapsvisor och allsång, jag åt mer kräftor än vad jag någonsin ätit. Jag pratade med en massa roliga människor en hel rad massa ämnen, sedan lekte jag lite psykolog på kvällskvisten. En fest jag lätt återkommer till nästa år, och innan det hoppas jag att jag blir bjuden på en kväll med Singstar i drängstugan en kväll med denna brud ni ser på bilden ovan, samt hennes syster och Nilsson x 2. Vi hade riktigt trevligt sist vi sjöng och tror lätt vi kommer ha det guld nu med.

Dags att dra till universitetet nu, eller snarare ut i skogen då vi ska ha en skogsinventering. Upphetsande eller hur, haha.Om ett par minuter är det dags att bege sig ner till tåget som ska transportera mig hem till Närke över lördagen. Det blir en snabbvisit hem då jag åker tillbaka till Norrköping redan imorgon. Man vill ju inte missa årets roligaste kräftskiva som går av stapeln ikväll och straxt utanför Örebro. Kommer bli guld, hoppas bara att vädret är dem oss eller det spelar egentligen ingen roll eftersom vi ska vara uppe på en loge men det kan ju vara kul att få spöa folket på kubb (var uppmärksam med min ironi, jag är verkligen sämst på kubb, men det är skoj).

Nu ska jag packa ner datorn i väskan och dra mig mot stationen. Jag har inte bokat sittplats på det här tåget, men jag hoppas att det finns en obokad vagn som jag kan slå ner mig i och eventuellt blogga igen eller kommentera andras bloggar under tiden jag åker hem. Jag säger som fransmännen gör snett över mig au revoir


Det kan gå hur många dagar som helst utan att det händer någonting i ens vardag, och vipps så händer allt samtidigt sen. Nu är det inte jättemycket som har hänt måste jag ju erkänna men ändå lite. Igår hade jag besök av några vänner från klassen och vi tittade på film och åt onyttigheter och hade det allmänt skönt. Idag cyklade jag ut till ett köpcentrum som ligger lite utanför stan' i hopp om att hitta några nya kläder som jag kunde ha på mig under morgondagens kräftskiva. Men icke ett klädesplagg hittade jag som intresserade. Däremot hittade jag en snygg skinnjacka som jag ska fundera lite på, kostade bara sjuttonhundra vilket jag inte tyckte var så mycket.


Ikväll bjöd jag in min granne som bor i lägenheten ovanför mig på en fika. Satt och prata lie om våra lägenheter bland annat samt hjälpte hon mig med lite saker. Fyra timmar senare gick hon tillbaka till sig och jag började pyssla. Jag är inte direkt den killen som sätter sig med nyinköpta pärlplattor och börjar pärla men ikväll gjorde jag faktiskt det. Manligheten sjönk kanske en aning men det gör inget när resultatet blev som bilden ovan visar. Jag har nämligen ett köksbord som inte riktigt tål att man ställer blöta saker på det eftersom jag inte orkat olja in det som jag kanske borde. Därför satte jag mig och knåpade ihop några glasunderlägg i ett motiv som passar mig klockrent. Under hela min barndom satt jag nämligen och spelade detta spel motivet kommer ifrån och spelar än idag när tid och luft infinner sig. Ska försöka komma på något mer motiv som jag kan gör underlägg i nu när jag har massa pärlor kvar. Några förslag? Jag har några men de är inte rumsrena för att ta upp i bloggen såhär tidigt på kvällen, haha.   


Nu blir det lite packning och kvällsmat, hare gött!

Visa fler inlägg