Är det någon av er som kan tyda drömmar någorlunda bra? Det skulle vara lite intressant vad mitt undermedvetna, eller vad det nu är som gör att man drömmer mardrömmar, hade att säga till mig för en dryg vecka sedan. Jag hade nämligen mardrömmar i stort sätt varje natt. Jag vaknade flera gånger av att jag var alldeles kallsvettig och livrädd. Men det var inte vara på natten drömmarna kom till mig utan även på dagen. I och med att jag inte kunde sova ordentligt på nätterna så var jag även trött på dagen, och att sitta vid en föreläsning tre till fem är aldrig kul. Detta resulterade naturligtvis att jag nickade till ibland. Tur man satt långt bak så inte föreläsaren såg. Men när jag väl blundade så var hemskheterna framme igen och jag öppnade ögonen med ett ryck och det gick kalla kårar genom kroppen.

Drömmarna kunde handla om olika saker, det var aldrig någon som var den andra lik. Det var allt ifrån inbrott i min lägenhet om natten till att jag blev mördad eller nerslagen eller på annat sätt utsatt för en risk eller fara. Varför händer detta och under så lång tid? Natt var det dags igen, men inatt blev jag jagad av flygande väsen som var skapligt läskiga. Tur man hinner duscha innan skolan. Usch inga kul grejer alls.

Någon som har ett svar på varför jag drömmer som jag gör?


När är det tillåtet att börja julstöka i sin lägenhet? Med julstök menar jag att ta fram de lådor som står i källaren med julsaker samt stjärnor, gran och annat som hör julen till. Här, där jag bor började de julpynta för tre veckor sedan ungefär. Satt upp belysning på fasaderna, slängde fram stakarna i fönstren och även en och annan tomte har jag sett.

Julmusik och bakning tycker jag man kan börja med lite tidigare men just bostadsdekorationer tycker jag man ska vänta med tills första advent i alla fall. Jag tänkte plocka fram mitt på söndag, men är det bara stjärnor och adventsljusstake som gäller då eller ska man köra upp allt på en gång? Vad tycker ni?


Ingen direkt kvalité på bilen tyvärr.

Nu är helvetet inne på reparation (datorn alltså). Efter gårdagens systemåterställning dök denna älskade blåskärm upp igen och jag fick nog. Gick till återförsäljaren och berättade precis som det var och nu är jag utan dator i två veckor ungefär. Skiten gick tydligen på garantin sa han vilket gör att jag har kvar försäkringen, vilket är bra vid eventuell försäljning i framtiden.

I skrivande stund sitter jag vid mig gammal dator som väger lika mycket som mig och är segare än sirap. Men det är bara att bita ihop ett tag till. Bara jag får skiten innan jul så är jag nöjd.

Visa fler inlägg