Vad gör Stefan uppe såhär tidigt en lördag kanske några utav er tänker nu. Om 45 minuter ska jag bege mig iväg till universitetsbiblioteket och sätta mig med en klasskompis och gå igenom miljöbalken och försöka lösa lite frågor som vi ska gå igenom i nästa vecka. Men på en lördag kanske ni fortfarande tänker och till er säger jag bara att detta var den enda dagen som passade oss båda utan att vi skulle göra en massa annat som var inplanerat i våra kalendrar. Önska mig lycka till, för det känns som att jag kommer att behöva det.

Nu står hösten inför dörren och raggsocke-tiden börjar göra sitt intåg i mitt hem. Finns det någonting skönare att ha på fötterna är just detta platt? Jag tror fan inte det, guds gåva till fötterna. Har du raggsockor på dig?

"billig Ikea-konst"

Publicerat i: VardagDå jag inte har kommit på vad jag vill ha som header än och är trött på ”billig Ikea-konst” som tillfällig lösning hittade jag denna. Var nog ett år sedan som jag använde denna som header sist och hittade den av en slump när jag letade efter någonting annat bland mina bilder.

Har inte blivit värst mycket bloggande vilket beror på höst och studier, men ska försöka bättra mig. Vad har hänt i era liv under den här veckan då? Berätta varenda avklädd detalj.

Visa fler inlägg