Pölse!

Publicerat i: Vardag

Om en timma lämnar tåget perrongen från Hallsberg och kör i riktning mot Danmark och Köpenhamn. Det är alltså idag som jag och två vänner till mig drar iväg på vår semester som vi bokade för ett par månader sedan. För lite mer än fyra månader sedan var vi i Italien och Rom, vilket också var en kul resa men nu är det dags igen. Vi ska dricka öl, äta korv och en massa annan dyr mat. Dessvärre har vandrarhemmet vi bor på ingen internetuppkoppling så jag kommer inte kunna blogga så mycket därifrån men ni är väl vana vid att inläggen kommer med glesa mellanrum numera, får bli bättring till när jag kommer hem.

Tills dess, hare gött och gör inget jag inte skulle ha gjort!

Dags för semester

Publicerat i: Vardag

Snart är det jag som tar kort på denna gata.

Om fyra dagar går jag på sommarens första semester och tills dess hoppas jag att värmer kommer för att stanna. Under semestern ska jag hinna med midsommarfirande, eventuellt kanotpaddling, semester i köpenhamn där jag och sällskapet ska dricka öl och förlusta oss. Sedan bär det iväg till Karlstad där vi ska på en konsert och förlusta oss lite mer. Allt inom loppet av en vecka.

Vad gör ni i sommar?


Om bara några timmar säger de ja till varandra i kyrkan och Sverige får en nu prins till familjen Bernadotte, för visst kommer de fortfarande heta det och inte westling. Det låter ju inte lite kunglingt som Bernadotte. Hur som helst önskar jag dem lycka. Nu ska jag dra iväg på mitt tredje långpass för veckan, men imorgon är jag ledig.

Vi hörs!
Visa fler inlägg