Wow-inlägg

Publicerat i: På tapeten


Att stå på Götaplatsen i spöregn  med skor som dessa får man skylla sig själv. När jag vaknade i morse trodde jag att jag skulle ha en förkylning utan dess lika men eftersom jag är bäst så klarade jag min ifrån skiten och sitter nu här fullt frisk, eller ja så frisk jag kan bli i alla fall. höh.

Nog med skitprat, nu är det dags att öppna drickat och bege sig ut på gatorna vid Sveriges framstjärt!

Kondomer och öl.

Publicerat i: Vardag

Fotografen till bilden är kollegan Martin Thornberg.

Nu är det inte mmånga dagar kvar till min andra semester för sommaren. Det är Way out west som står för dörren och i och med den resan bör det också packas en del kläder. Att packa en väska är nog det tråkigaste man ska göra när man åker ut på resor. Jag packar alltid mest och använder minst typ. Men den här resan ska bli snålpackad har jag bestämt. Det är semester och man behöver inte en massa skit med sig på en festival där man bor mitt i centrala Götebrog. Ett pack kondomer och en platta öl så är saken klar, hehe. Eller?

Men det är ännu två arbetspass kvar innan jag drar iväg och idag ska jag även få hämta mina glasögon som har varit på lagning. Fråga mig inte hur de gick sönder för det är fortfarande en gåta för mig med. Men jag känner att jag behöver dem under arbetstid. Huvudvärken har varit intensiv under perioder.

Vad har ni gjort de här dagarna då och vad väntar, ska ni också på wow?

Svart som natten

Det märks ganska väl att sensommaren börjat och att värme sakta börjar avta. Ingen kan säga någonting annat än att vi i Sverige haft en fantastisk sommar det här året. En sommar som tyvärr börjar lida mot sitt slut. Ett tecken som jag sett är när jag åker hem från jobbet om nätterna. Tidigare var det knappt mörkt ute om kvällarna och nätterna då jag åkte hem från jobbet och det var fortfarande varmt ute när jag gick till bilen. Nu är det dock fortfarande rätt så varmt ute men det är mycket mörkare än tidigare. När jag kör på motorvägen är det hellyse som gäller.

Men denna tid kan också vara fin om det inte regnar så. Eller vad tycker ni?
Visa fler inlägg