Kan det inte bara bli onsdag snart. När jag vaknade i morse kändes det som om att jag inte hade sovit över huvudtaget under den gångna natten. Jag snoozade för många gånger och orkade inte ens titta med ögonen. Nu fyrtiofem minuter senare kan jag visserligen titta med ögonen men det är tungt. Ska hoppa in i en kall dusch och fräscha till mig lite så att jag vaknar. Det är ju trotts allt bara två dagar kvar efter den här tills min ledighet kommer. En hel dag sen är jag påt igen. På onsdag är det planerat att jag och några vänner ska spela minigolf och paddla kanot i Svartån som rinner igenom Örebro.  


På tal om vänner, vart drar man gränsen för när man är en bekant, kompis eller vän? Klura lite på det nu så gör jag en sammanställning av svaren sen. Nu ska jag låta vattenstrålarna tvätta min nakna kropp ren, haha.


Just nu pågår det en stor bridgefestival i Örebro, en festival som fyller mitt jobb med mycket människor. Igår blev det en liten rusning strax innan jag skulle sluta och i restaurangen var det bara extrapersonal kvar när jag gick vilket kanske inte var det bästa. Jag stannade kvar och talade om vad som skulle göras och gjorde upp kassan så den var klar innan jag gick. Ikväll står det att jag ska sluta 22 men om det blir som igår blir jag nog kvar lite längre än så, vilket inte gör mig så mycket eftersom det snart är lön, haha. Och för er om undrar får jag inte lön den 25:e utan jag får den 15:e varje månad.  

Nu ska jag bege mig in i duschen och sedan dra till arbetet igen, vi höres.

långpanna.

Publicerat i: Vardag

Vad är det som är fel på alla nyare modeller av bilar? I stort sätt alla verkar sakna blinkers. När jag gick på körskolan fick jag lära mig att man skulle vara tydlig i trafiken och blinka i tid och att blinka in och ut ur rondeller. Men ibland känns det som att det bara jag som haft en körlärare som ältat det för mig. Under den här sommaren har jag åkt en hel del bil och varje dag ser jag ett flertal bilar som bara svänger dit de ska utan att använda sina små orangefärgade lampor. Vissa har också svårt med att hålla fartbegräsningarna som är utsatta på vägarna, de sitter ju inte där bara för skojs skull utan för en anledning!


Hur kör du bil?


Nu ska jag göra mig i ordning för ett långt arbetspass. Ska duscha och stryka skjorta och dra iväg så jag hinner äta lite innan jag stämplar in. Förresten, soffan blev otroligt bra i lägenheten och tv:n likaså. Nu är det bara den slutliga finishen kvar och det kommer jag fixa efter Way Out West med lite hjälp förhoppningsvis. Personen i fråga vet inte om det än men snart så.

Visa fler inlägg