Nu har jag försökt att få upp en film på youtube om Earth Hour i tre dagar utan att lyckas. Jag har försökt att byta musik i filmen åtskilliga gånger utan att uppnå annat resultat än att bli nekad publicering. Anledningen till detta är den knepiga upphovsrätten och licensrätten som olika företag har och som förstör en stackars student kortfilm om någonting bra. Ni som är vänner med mig på Facebook kan se den första versionen där och ni andra får helt enkelt nöja er med förra årets bildspel jag slängde ihop.


Hur som helst tycker jag att du ska delta morgon. Släck ner lamporna och tänd lite ljus istället och ha det trevligt med nära och kära. Stäng av tv:n för en stund, du missar ingenting av värde ändå! Släkten är värst och Ben Hur är inget att gråta blod över att man missar, tro mig. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något som det så vackert heter. Jag kommer att ställa upp i år precis som de övriga åren och det här året kommer jag slå av huvudströmbrytaren vilket gör att all el i hela lägenheten kommer att vara avstängd i ungefär en timma. Detta tack vare Andreas initiativ att göra detsamma.
Vad ska du göra?
Kollade precis min preliminära deklaration och jag slipper att betala någon restskatt även i år. Fick bara göra det första året som jag arbetade som en liten gymnasiepojke men efter den resten lärde jag mig en läxa. Schysta sommarpengar såhär i planeringsstadiet måste jag säga. Än så länge är några festivaler inbokade och sedan ännu en konsert med bruden på bilden. Fick en biljett till Dolly Parton i födelsedagspresent av en polare som ville ha sällskap och jag tackar inte nej till att gå på konsert inte. Var på Dolly Parton för ett par år sedan och kvinnan är kan verkligen bjuda på sig själv.

I morgon kommer det en kille från de hyresbolag jag hyr denna lägenhet och ska kolla igenom lägenheten för att se vad jag behöver åtgärda innan jag flyttar. Jag har försökt att få tag på honom idag för att höra vilken tid han tänkte komma så jag kan planera in min C-uppsatsskrivning, men utan resultat. Ska hänga på låset i morgon och försöka igen.

Vad var du gjort denna måndag?

Lägenhet uppsagd.

Publicerat i: Flytt
Igår fick jag äntligen tummen ur ... och gick till mitt bostadsbolag och sa upp min lägenhet. Nu händer det på riktigt, jag kommer flytta från Norrköping om bara några månader. Norrköping som har varit mitt "hem" de senaste tre åren ska jag nu lämna direkt efter examen. Jag har aldrig riktigt trivts i den här staden av olika anledningar så det ska bli skönt att åka faktiskt. Men när man säger upp en lägenhet kommer det en massa tråkiga följder som måste göras. För en liten stund sedan blev städskåpet kliniskt rent och i skrivande stund verkar ett medel i ugnen så det ska bli lättare att göra rent den. Tänkte att jag skulle försöka göra lite grovstädning lite då och då, samtidigt som jag packar ner lite saker jag inte använder eller kommer att använda innan jag flyttar. Allt för att underlätta slutstädningen som jag bävar lite för.

Hur noga måste man vara?
Visa fler inlägg