Askonsdag

Publicerat i: Miljö


Såhär kan det se ut när fyra stycken miljövetare är ute på exkusion en helt vanlig onsdag.
Glöm inte att läsa förra inlägget också.


Såhär kan det se ut när fyra stycken miljövetare är ute på exkusion en helt vanlig onsdag.
Glöm inte att läsa förra inlägget också.


Sitter just nu på Katrineholms centralstation och väntar på ett försenat tåg som ska föra mig hem till våren i Närke. Mitt påskuppehåll startade för några timmar sedan och jag ser fram emot några dagar med god mat, trevligt sällskap och inga studier. Under denna ledighet kommer jag att bada på ett äventyrsbad med några vänner sedan har jag egentligen inget planerat. Eller jag hade inte det förrän till när jag kom hem från universitetet.

När jag kom hem och tittade igenom posten låg det en avi ibland reklambladen. En avi som var adresserad från Discshop. Jag blev lite förvånad över avin då jag själv inte har beställt nått från deras hemsida på länge, dock hade jag fått en förvarning att jag skulle få någonting på posten av en vän men det trodde jag bara skulle vara något påskkort eller liknande. I total nyfikenhet skyndade jag mig iväg till ombudet för att hämta mitt paket och var hemma på några minuter igen. När jag öppnade och såg objektet brast jag först ut i skratt då jag har hört mycket goda ord om denna serie som låg i paketet, och tanken var att jag skulle låna boxen av avsändaren nu i påsk. Men jag antar att han vill sprida sitt budskap om hur bra denna serie är och sedan en pik till mig som aldrog unnar mig någonting. Givetvis blev jag väldigt glad, nu är påsken räddad. Kommer sitta bänkad framför serien större delen av tiden, om det inte är fint väner på dagen förståss för då kommer jag va ute.

Vad ska du göra i påsk?
 

Summertime!

Publicerat i:


Ni har väl inte glömt att vrida fram era klockor en timma? Nu ändrar vi om till sommartid ända fram till den 31 oktober.
Visa fler inlägg