Det är väl knappast någon som har missat att popikonen Michael Jackson har avlidigt. Dödsorsaken är fortfarande inte fastställd men det som sägs är att han dog av hjärtstillestånd. Michael Jacksons begravning kan komma att hållas redan om ett par dagar. Troligen på hans berömda ranch Neverland. En längre blogg om Michael Jacksons liv och karriär kommer ni kunna läsa här inom kort. Sitter just nu och läser mig kunnig om hans liv.   

flyttpost.

Publicerat i: Allt och Inget

Hur pålitligt är tjänsten Adressändring egentligen? Förra gången jag flyttade fick jag eftersänd post i säkert ett halvår. Om mitt elbolag skickade ut någonting annat än räkningar kom de fram till min barndomsadress under hela förra året. Nu när jag var i Norrköping (idag) väntade jag mig att mina hyresräkningar och elräkning skulle ha ramlat innanför dörren, men icke. I min postkorg låg det bara en gratis Norrköpingstidning och lite damm. Detta innebär att jag måste ringa till mitt bostadsbolag och fråga hur de tänkt och sedan till mitt elbolag och fråga om det är några räkningar jag ska betala nu. Ligger det eventuellt några räkningar i förra lägenheten, som för övrigt fortfarande står tom, eller ligger de i någon bil eller i någon sortering? Jag får kolla upp det imorgon.

Nu ska jag fortsätta försöka få fram en ny design till bloggen. Jag tycker inte det passar att ha en så "avancerad" design på min blogg just nu. Visst är det kul att ha det ibland men omväxling förnöjer. Dock så går det trögt då jag inte kan någonting om html-kodning eller färgval, men det löser sig.

Hur går det med träden som ni skulle måla åt mig? Än så länge är inga förslag inlämnade, är faktiskt lite besviken.  


För några timmar sedan var jag nere vid vårdcentralen för att jag har fått något utslag på ryggen som jag trodde var början till bältros. Förra året hade jag nämligen det och sjukdomen började på liknande sätt. När jag kom in till distriktssköterskan på mottagningen konstaterade hon snabbt att det var "herpes" (inte könssjukdomen). Det var en form av blåsor sa hon som kan dyka upp lite då och då om jag har varit stressad bland annat. Dock sa hon att någon måste ha smittat mig med detta då jag själv aldrig haft munherpes eller könsherpes. Men denna smitta kan ha inträffat när som helst under dessa 21 år jag existerat.

Vi började diskutera min bältros som jag hade förra året och med hjälp av min beskrivning kunde hon tydligen konstatera att det inte var den sjukdomen som jag led av då trotts att både en sköterska och en doktor tittade på det förra gången. Är det konstigt att folk tappar förtroendet för vårdcentralerna runt om i landet då alla läkare och sköterskor säger och diagnostiserar folk på olika sätt. Självklart förstår jag att det måste vara svårt att arbeta inom vården men de har själva valt det och då kanske det där omtalade "kallet" borde finnas hos personalen och inte det där griniga och hopplösa som man ser i de flesta nu.

Vad tycker du om din vårdcentral?

Visa fler inlägg