Det här blir troligen det sista blogginlägget som 21-årig grabb. Sticker hemm till katten i örebro imorgon och tar inte med mig någon dator hem, eftersom jag drar därifrån direkt till arlanda på måndag. Att ge bort en resa till rom till sig själv i födelsedanspresent är inte fy skam måste jag säga. Egentligen var det inte tänkt som en present men det fick bli det till slut ändå. Jag fyller nämligen år på måndag och det är därför jag åker hemm til örebro innan jag drar vidare mer söder ut. Såklart vill jag hem till min lilla katt också, som ni kan se på bilden ovan. Hittade den i kameran nu ikväll när jag tömde innehåller till datorn. Allt är typ nerpackat utom några få saker som hänger på tork för tillfället. Kommer åka till närke i vanliga tennisskor nu eftersom det är runt 15 grader varmt i rom nu. Kan ju inte gå omkring i stora kängor då heller,vore lite för varmt. På söndag ska jag även försöka hitta en snygg vårjacka då den jag har är lika gammal som bibeln.

Men nu blir det sängen, men när jag kommer tillbaka igen så blir det bloggar igen. Men till dess vill jag se 100 kommentarer på det här inlägger, annars blir jag besviken på er. Puss och pill vart ni vill!


Under tidiga eftermiddagen skrev jag och Jessika klart vår synopsis för b-uppsatsen. Vi båda känner oss nöjda med resultatet och väntar med spänning på opponenternas åsikter som kommer på onsdag. Under dessa tre dagar har vi kört stenhårt med skolarbete från åtta på morgonen till fem på eftermiddagen sittandes tillsammans och skrivit och under övrig tid har vi läst hos respektive. Sömn har varit någonting som, i alla fall jag, har fått för lite av under dessa tre dagar. En utav anledningarna till att jag sovit dåligt beror på maskinen på bilden. Natten mellan måndag och tisdag vaknade jag upp mitt i natten av att hela rummet blinkade och sängen vibrerade. Jag tittade på klockan och såg att uret visade 01.00. Okej att de måste röja undan snön efter de kraftiga snöovändret men måste de göra detta arbete under natten när vanliga dödliga vill sova? Detta resulterade att jag inte kunde somna om förräns vid femtaget igen då jag blev pigg när jag vaknade sådär ”tidigt”. Men jag gillar fortfarande snön så den skyller jag inte på. Mer på arbetarna som hanterar snön, haha.

Hur har veckan varit hittils?

Nu har det börjat.

Publicerat i: Miljö


Nu har jag och Jessika börjat med vår synopsis till b-uppsatsen. Det gick lite trögt emellanåt då vi letade ord från svenska till engelska. Jag plockade fram mina ordböcker och hade internet redo för att underlätta vårt arbete. På det stora hela har det gått bra idag, men det är fortfarande inte slut. Även om Jessika har gått hem till sig för nu betyder det inte att vi tar ledigt, nej nu ska vi sitta och läsa igenom en rad olika böcker och skriva ner saker som vi vill ha med i de olika kategorierna. Men det är långt ifrån tråkigt då vi skrattat större delen av dagen och känner oss lite som experter inom området men som måste leta källor på den kunskap vi redan vet. Lite dubbelt arbete skulle man kunna säga.

Nu blir det MAT!

Visa fler inlägg