Ibland glömmer jag till och med bort att jag har en blogg, Nu är det jag som får ta och spöa upp mig själv, ta mig i kragen, och verkligen skärpa till mig. Nu är det inga saker som är "måsten" efter jobbet. Inga texter som behöver läsas inför nått litteraturseminarium, inga c-uppsattsopponeringar som jag behöver lyssna på utan jag är fri till att göra vad som faller mig in. Och tydligen så har det inte varit att blogga de senaste veckorna. Men om sanningen ska fram så har dessa två veckor varit som i en dvala när jag kommer hem från jobbet. Är inte van att gå upp klockan 05.15 och definitivt inte van att gå och lägga mig vid 22.00. Detta är dock tyvärr ett måste för att jag ska orka med arbetsdagen på jobbet.
Men som sagt bot och bättring. Idag är det till och med midsommar, vi går mot mörkare tider igen och jag hoppas att jag har hittat en egen lägenhet tills hösten. För att bo i ett rum fullt av kartonger är inte direkt någonting jag vill göra under en längre period och framför allt inte hos päronen även om jag inte har något otalt med någon utav dem.
Nå vad händer i midsommar då? Själv ska jag umgås med min familj och systerdotter och granne, vi blir väl runt en tio personer lite drygt och vi ska knalla upp och kolla när de reser midsommarstången och se hur vuxna människor dansar små grodorna. Senare på kvällen bär det sedan av till tassemarkerna där jag ska umgås med vänner och spela krocket, kub, sjunga singstar och bara äta gott och vara tillsammans. Vad gör ni?
Lägenheten är packad, diplomet hämtat och avslutningscermonin är över. Mitt liv som miljövetarstudent är nu alltså över. Efter tre år som student är det nu dags för mig att lämna Norrköping för denna gång och återvända till min hemort. Det är faktiskt med lite blandade känslor jag tittar på mina packade kartonger i vardagsrummet. Det är ändå några från bilden ovan som det är synd att man inte kommer träffa lika ofta som tidigare även om kontakt fortfarande kommer hållas. Men samtidigt ska det blir kul att få bege sig ut i arbetslivet och faktiskt använda de kunskaperna man har fått under dessa år.

Nu ska jag slänga det sista som inte ska med i flytten och sedan blir det glass och efter det blir det lite häng vid en pub med examinerade miljövetarstudenter. Trevlig kväll!
Visa fler inlägg