Nu är det lite drygt en timma kvar innan jag far hem till Norrköping igen. En vecka hos päronen har verkligen gått fort. Egentligen är det inte riktigt en vecka men i alla fall fem dagar som jag har varit här. Tyvärr har lite väl mycket tid gått åt till studierna men så är det ibland och det känns ändå skönt nu när allt är klart. Även fast det är fredag idag känns det för mig som att det är söndag och dags att gå till universitetet imorgon. Jag vill egentligen inte åka hem till Norrköping idag utan stanna längre här hemma hos min familj. I Norrköping finns det inte så mycket av den varan.


Varför jag åker hem idag är för att jag har bjudit hem mina syskon till Norrköping för att visa hur jag bor och för att det var länge sedan bara vi tre gjorde någonting tillsammans. Jag tror att det blir en mindre pubrunda ikväll, där vi dricker lite öl och snackar en massa skit. Så på det sättet ska det bli kul att återgå till en lägenhet igen istället för ett stort hus.


Jag får svara på alla kommentarer imorgon kväll då systrarna är på väg hem igen. Hinner inte göra det nu då jag måste duscha och packa klart det sista innan vi ska dra. Men ha en trevlig Halloween nu och hoppas ni inte blir allt för rädda för headern, haha.   Ibland händer saker som inte riktigt är planerade. Jag skulle bli upplockad utanför mitt hur vid sex igår kväll, men skjutsen anlände klockan halv sju istället. Den tid vi skulle ha varit framme vid restaurangen. Men det hade tydligen hänt någonting med hjulen på den bilen så det var bara att vända och testa nästa som gick betydligt bättre. Sedan missade kling och klang tåget vilket gjorde att min skjuts fick svänga förbi stationen innan de åkte till mig.


Väl inne på restaurangen hann vi läsa både bibeln, koranen, och alla andra heliga skrifter vi kunde hitta innan vi fick beställa vår mat. Sedan han vi lära oss både italienska, spanska, franska och serbiska innan förrätten kom in, plus några andra språk innan huvudrätten dukades fram på borde. Det tog men andra ord väldigt lång tid innan det hände någonting. Halva delen av vårt sällskap jobbar eller har jobbat inom restaurang och vet att det kan vara stressigt ibland och ta lång tid men detta var under all kritik. Maten smaka bränt, det var lite folk och ouppmärksam personal. Men sällskapet va ju trevligt, höh


Efter järnålderns passerande kunde vi äntligen gå därifrån efter lite strul med kortläsare och betalning. Nu vankades det bio, ”Zombieland”. Filmen var rolig, men ändå lite förutsägbar för att uppskatta den till hundra procent. Men jag rekommenderar filmen starkt ändå för det roliga övervägde ändå!


Nu ska jag ha en msn-konferens med en klasskompis. Och för er som undrar över min andra känga som inte blev impregnerad kan jag säga att det är på gång. Det var för lite impregnering i flaskan för att det skulle räcka till båda.I år är jag rustad för en riktigt kall vinter. Ljus är införskaffade om elementen inte skulle palla för en köldknäpp och jacka, skor, halsdukar och vantar har jag sedan tidigare år. För någon dag sedan investerade jag också i ett par välförtjänta pjucks också. Det har gått alldeles för många vindrar utan att jag har investerat i riktigt varma kängor till vinter, har sått ut med svinkalla fötter i Converse med raggsockor istället. Men i år vill jag försöka slippa en långvarig förkylning och en kall kropp, nu är jag välutrustad! Snart är skorna även impregnerade och klara för användning, men sprayen räckte tyvärr bara till en sko.

Har du kläder till vintern?

Visa fler inlägg