Gott nytt år!

Publicerat i: Världsnytt


Stefan på liseberg sommaren 2008

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för kvällen, vilket innebär att det här blir den sista bloggen som jag skriver 2008. Jag har skrivit 262 bloggar sedan den 11 april då jag tog över den här bloggen som jag skrev om för några inlägg sedan. Inte jättemånga inlägg men inte heller jättefå så jag får säga att jag är nöjd med min insatts för i året. Så får vi se vad som händer till nästa år. Vill hur som helst tacka alla som har läst min blogg och hoppas på att ni kommer fortsätta med det även i framtiden. Även om ämnena ibland kan vara lite konstiga. Skål och gott nytt 2009!

Den sista listan som skrivs för 2008.

Årets vuxenpoäng: Alla personer som jag kommer nämna här får varsin vuxenpoäng utav mig. Det har på ett eller annat sätt gjort sig förtjänta av det.  


Årets internetbekantskap
: Pernilla. Denna kvinna har designat min blogg och det är hon som hjälper mig när jag får konstiga idéer till förändringar i bloggen. Trevlig tös som jag inte pratat med så länge.  


Årets bloggare
: Pelle. Lägenhetskamraten som bara växer och växer i bloggvärlden, han började på noll i början av året och slutar som en av Norrköpings största bloggare. Coolt.

Årets norrlänning
: Johanna. Det här året har jag pratat oförskämt lite med Johanna, någonting som jag ska ändra på till nästa år.  

Årets underhållare
: Sarah. Är en lätt blogg att läsa och som man nästan alltid blir glad av att läsa. Hon skriver om sin vardag och hur det går för henne på Hälsopedagogiska programmet med mera.

 Årets flytt: Jag själv. Jag flyttade från live space till blogg.se och från Örebro till Norrköping.

Årets kontakttappande
: Lena. Hon och jag kunde ha långa dialoger förut om allt och inget, nu kan man räkna på fingrarna hur många gånger vi pratat. Synd.

Årets coolaste
: Kalle. Det är svårt att få tag i manliga bloggare som skriver bra. Men kalle är en utav de få som kan skriver bra. Ibland mycket poetiskt och fint och ibland så vi vanliga dödliga också förstår, haha.

Jag kan inte riktigt förstå hur jag har hamnat på den här platsen över norrköpings mest lästa bloggar då mina tittarsiffror ständigt har gått neråt nu under jul och veckorna innan. Naturligtvis är det skoj att vara med på listan men jag förstår inte hur. Undra vilken plats jag skulle vara på om jag kommer upp i siffrorna jag hade förut? Detta skulle ju kunna vara en lite puch (stavas det så?) till att blogga lite mera när jag har saker och skriva om men säger till mig själv att jag inte orkar. Ska vi säga att vi jämför resultatet om en månad igen och ser om det har blivit någon förändring?


Glöm inte bort att läsa min krönika som jag skrev tidigare idag. Nu är det dags för att laga lita mat till päronen.

Visa fler inlägg