Att jag aldrig kommer ihåg hur tråkigt det är och springa. Efter en insikt i förrgår bestämde jag mig som så många gånger innan att jag måste ta tag i min motionsbit. Sagt och gjort gick jag ut och började värma upp och sedan springa. Jag har verkligen kondition som en lungsjuk gnu, vilket jag verkligen inte är stolt över. Så nu är det bot och bättring som gäller framöver på nått sätt. Om inte simhallen hade varit så sunkig skulle jag lätt simma tre gånger i veckan eller liknande eller om jag tyckte jobbning lockade så skulle jag göra det. Jag får helt enkelt komma på någon träningsmetod som jag tycker är bra. Powerwalk kanske?


Om två timmar ska jag bege mig till universitetet och opponera på en A-uppsats och min uppsats ska också opponeras. Jag trodde att jag skulle vara nervös inför detta men det är inte så farligt. Någon annan kommer bara säga sina åsikter och synpunkter på min uppsats och efter det ska jag ändra på eventuella synpunkter på uppsatsen och på måndag lämnar jag in den slutgiltiga versionen till lärarna. Och om de inte är nöjda så är det bara att skriva dit en komplettering.


Vad händer hos Er idag?


I dag går jag i alla fall inte lika grå ut som förra gången!
Kan man ha skönare än såhär? NEJ!


Ännu en dag med sol i Norrköping spenderades ute med en bok i handen. Tyvärr läste jag inte så länge i boken denna dag då hela Norrköpings invånarantal joggade förbi mig så att jag inte kunde koncentrera mig. Alla motionerar förutom jag! Så imorgon ska jag förena mig med befolkningen och börja springa, efter att jag har läst på samma ställe förstås!

Innan jag faller i totalt koma så vill jag fråga er läsare om ni har några tips på musik man kan ha i ipoden när man springer? Gillar nämligen att springa till takten musiken har så det vore bra om det är en liten upptempolåt. Har ni något bra förslag så skriv ner dem eller varför inte skicka dem till mig. (larsson.stefan@hotmail.com) märk mejlet med musik.

Nu ska jag gå och lägga mig!

Alla vet att det är skadligt att röka. Det sägs att en rökare förlorar 7-8 år av sitt liv och har i genomsnitt 8 sjukdagar fler per år än icke-rökare. Även miljön förstörs av rökning. För att torka nikotinblad för ETT paket cigaretter per dag under ett års tid måste man hugga ner 24 träd.  


Det finns ungefär 1,2 miljoner rökare i Sverige. Av dem vill 600 000 vill sluta röka. Det är inte coolt att röka längre, snarare tvärt om. Sedan rökning på krogar förbjöds i Sverige så tycker jag att jag ser allt mindre människor som röker. Är det bra att ha ett förbud mot rökning på krogen? Min personliga uppfattning är att det är otroligt bra. Jag har själv arbetat inom branschen och drog säkert i mig en hel del bloss genom passiv rökning ibland alla gästerna som bolmade. Men visst är det ganska fult att se folk röka? Det känns lite som att rökning hade sin storhetstid mellan 60-talet och 90-talet. Nu när vi är inne på tvåtusentalet känns det som att rökning borde försvinna då vi ständigt hör att det inte är bra. "Det är mycket som inte är bra här i världen" tänker säkert många då och jag håller med, men kanske att cigaretter är något av den värre sorten?


Jag har många vänner som röker och jag idiotförklarar dem verkligen inte för att de röker. Men faktum kvarstår att jag tycker fortfarande att det ser illa ut. Vad tycker ni?


Visa fler inlägg