Det är Valborg, Sveriges konung fyller 65, Kungligheter i England har precis gift sig och kunde inte ens vänta till sängkammaren innan de började "lek". Det känns som att mitt nyhetsintag just nu är obefintligt. När jag fick förfrågan om jag skulle komma hem över Valborgshelgen insåg jag att det vad den här helgen. Att kungen fyller år vet jag faktiskt men att Prinsen i England gifte sig igår fick jag reda på samma dag då jag fick två meddelanden där det stod om jag tittade på det kungliga bröllopet. Först trodde jag att det var Madeleine som dragit till Las Vegas och gängat sig med något nytt krogenragg, men när jag gick in på Aftonbladet fick jag snart se vad det hela rörde sig om.

Med anledning av dessa tre händelser så tänker jag fira stort ikväll! Vad sägs om en Loka med smak av krusbär/päron och en liten smärre tacobuffé såhär tiden till ära. Det regnar ändå i Norrköping så brasan kan jag se på tv, och på spotify finns det körer som kan sjunga för mig. Låter inte det inte perfekt?

Vad gör ni i afton?
Tio veckor senare och 46 sidor rikare är nu C-uppsatsen äntligen klar, förutom några små justeringar som vi kommer att hantera nästa vecka. Ska sätta mig nu efter lunch och träna lite på den presentation av uppsatsen jag ska hålla nu på tisdag. Nervositeten är skapligt hög och jag önskar bara att det redan vore gjort. Är det någon som har några bra förslag när det gäller att prata inför en större folksamling, förutom att vara förberedd? Jag tar gärna emot alla tips jag kan få.


I helgen är det valbord. En högtid som inte är någon speciell för mig. Visst är det alltid kul att kolla på raketer och höra en schyst kör sjunga lite men det är inget jag direkt längtar efter. I år kommer dessutom Valborg innebära studier för min del. Jag ska sitta med min presentation, den uppsats jag ska opponera på samt lite litteraturseminarietexter. Så mycket som möjligt ska bli klart denna helg så att jag kan slappa lite sista veckorna och unna mig en resa till London med vännerna. 

Hur ser ärat liv ut nu?


Visa fler inlägg