Tidigare kväll började ännu en säsong av tv-programmet "Du är vad du äter" med Anna Skipper, denna gång på tv4+. Ni som av någon konstig anledning följt denna blogg genom åren vet att jag har en speciell relation till den här kvinnan. Varje gång jag ser på detta program blir jag väldigt motiverad till att börja ett så kallat "nytt liv". Mina vänner bara skrattar åt mig när jag nämner alla mina nya liv och tror/vet att allting kommer bli precis som vanligt igen efter två eller tre dagar. Kvällen program var inget undantag. Även om jag inte lever speciellt onyttigt liv så blir jag ändå berörd av denna förbannade serie varje gång jag tittar. Efter dagens program slängde jag på mig träningskläder och gick med bestämda steg till Campus Norrköpings största universitetslokal.

I detta hus finns det nämligen ett stort trapphus med sju våningar, ett trapphus som jag var fast besluten om att springa upp för ett antal gånger. När jag väl kom fram (det finns även trappor på vägen dit som jag sprang upp för) gick jag ner till bottenvåningen och började springa. Två gånger upp och ner klarade jag det sen var det snudd på att ringa ambulansen. Lite pinsamt dålig kondition kan jag tycka men det är bara att inse och försöka göra någonting åt det, dock inte med hjälp av ett "nytt liv" detta gång, aha

Hur har ni det med konditionen?
#1 - - Lasse:

Jag skulle skriva här

#2 - - cicci:

a just nu e jag ju asgravid å 18 kilo tyngre än vanligt så min kondis e kass=)

#3 - - Jenny:

Haha jooo :p för dom var så torra & omöjliga för en sån fånig sak. Då blir man ilsken när migränen trycker på och man inte får köpa panodil! :D

#4 - - Anna:

Haha, fan vad underbart! Låter precis som mig i måndags. "Nä nu måste man ut och röra sig lite anna!" tänkte jag och sprang ut. Efter femhundra meter blev resultatet likt detta: http://www.youtube.com/watch?v=1qlfwcgg27E

#5 - - anna:

fan jag missade det där! kul program ju :)



sv: jag kör GI så inget socker alls. och ing akolhydrater heller just nu.

#6 - - jonas:

Hahaha varje gång jag kollar på det där programet så känner man att "shit jag måste träna får inte bli sunkig" men sen 5 minuter senare käkar man typ glass..

#7 - - ROSANNA:

Hahaha anna skipper är så sjuk!

#8 - - Henrik Olsson:

Haha, när det kommer till mitt liv så är hon nog mer en källa till rädsla än motivation! :P



Sv: Ja, det är träbitar som ska eldas, och viss mängd wellpapp - resten ska köras till tippen!



Ha en fin dag!

#9 - - Petra:

haha. jag blir likadan när jag ser hennes program! Man kan inte se sånt och äta chips samtidigt. vips så sitter man i träningskläder! Det är underligt! :P

#10 - - fifi:

Jag hade tänkt att göra en massa Mariofigurer igår också, men den där katten tog hela kvällen! Nästa gång jag pärlar ska jag ha vanliga pärlor och inte mini!

#11 - - PAUSE:

tittade också på programmet :D hon är grym!! jätte snäll i IRL också :D

#12 - - Anneli:

sv; jag öppnar inte skolböckerna på fredagar eftersom att jag pluggar nästan alltid de övriga sex dagarna i veckan, och jag tycker att jag kan unna mig en dag i veckan att se framemot. Givetvis har jag undantagstillfällen, men det är bara i nödfall :)



Min kondition är ganska dålig, men jag har ju astma så jag får svårt att andas av att gå upp för en backe typ. Det är lite svårt att bygga upp en kondition då. Så jag skyller på det!

#13 - - Tommy:

Sv: Tigerpudding är chokladpudding blandat med vaniljvisp, man varvar lager på lager med chokladpudding och vaniljvisp i ett glas eller glasskål så att det blir som en rand .. "tigerpudding" :)



Planer för kvällen?

#14 - - Anonym:

Stella gillar att bada men inte Daisy :P

#15 - - Kim Ekholm:

HAHA jag gör samma sak. Det funkade en vecka, en helg, en dag sen en timme och sen sket man i det:=)



Ja, Paris är en riktigt vacker, skön och toppen stad tyckte jag. MEN så blir jag lätt kär i alla städer jag är i:-P

#16 - - Louise:

HA! De där känner jag allt för väl till!



Fast min självdisciplin ligger tok för långt borta i jämförelse med din. När jag tittar på programmet kan jag ofta komma på mig själv sitta med handen i chipspåsen.. Ja.. skamset fortsätter jag äta.



HAHA! ;D

#17 - - jocke:

Jag är väl som alla andra när det gäller den här kvinnan!

hon ger en insperation till att böra sitt nya liv eller ska vi säga räddsla för o bli sunk svensson.

Jag håller mig till daglig motion och ofatst 34- mål om dagen. och det funkar super. Visst så unnr jag mig lite god saker som vem som men det är man värd ibland. Och blir det för mycket av det goda är det bara och ta några extra varv runt ån , i spåret eller gymmet. :D

Så kör på med trapporna :D

#18 - - PAUSE:

HEEJ :D läget?

#19 - - Gaymasen:

Haha. Jag har bra kondition, fast jag aldrig tränar. Komiskt det där. Men "nu börjar jag mitt nya liv" brukar jag köra med typ en gång i veckan ;)

#20 - - Andreas:

Konditionen är inte alls på topp just nu. Men det har varit värre och jag ska bättra på den : )



Men du...Anna Skipper...jag blir lite illa till mods när jag ser henne. Lite kalla kårar...huuu..

#21 - - Andreas:

Det var en anonym ängel, mer än så vet jag inte.



Skipper...jo..jag vet faktiskt inte. Men jag har liksom bara lite svårt för henne.

#22 - - Jonas:

Sv: hahaha sant!