I natt blev jag och fyra stycken till nominerade till att få sitta med i den Svenska Regeringen. Den såg inte riktigt ut som den gör idag och vad jag fattade det som in min dröm om detta så var Sverige inte lika stort heller, mer som en lite större kommun. Det kanske var det jag blev valt till när jag tänker efter, det kanske var till kommunfullmäktige som jag blev nominerad till. Hur som helst vet jag inte om jag kom in för precis när rösterna skulle redovisar så vaknade jag.

Vad drömde du om inatt?

#1 - - Anna:

den sjukaste drömmen...

pelle var liten och söt. vi var i en simbassäng där det fanns en massa muterade kina-pôjker som simmade efter alla "vanliga" och började äta på dem.

jag lyckades rädda oss och vi flög iväg. landade med planet mitt på en gata i örebro...sorry att jag inte svarade på sista messet. var fullt upptagen med möte :)

#2 - - Emma says style, love & rock and roll.:

coolt!jag kommer aldrig ihåg vad jag drömmer, skittrist!näe flätan går snabbt när man är van flätare ;)

#3 - - danten89:

Sov du som en stok eller menar du stock? :)Jag drömde inatt, men jag minns inte vad jag drömde om.. alla drömmer drömmar varje natt^^

#4 - - Filippa:

Haha, man kan drömma så konstiga drömmar ibland... I morse när jag vaknade hade jag massa drömmar i huvudet men nu har jag tyvärr glömt bort dem.Svar: Jo, idag mår jag bättre, tack :)

#5 - - pelle:

Haha, låter som mindre underhållande dröm.Vad jag drömde minns jag inte ;P

#6 - - Anna:

Jag drömde att jag sov.... Antagligen.SV: Jamen, vad ska man ha en iPod till om den bara ligger och skäpar? Lika bra att använda den då ;)

#7 - - AMANDA FALK:

haha jag kommer väldigt sällan ihåg drömmarna :O en vuxen drömmer ju ca 4 st per natt, snacka vad fantasifull man är egetnligen!

Sv: absolut att huvudsaken är att de är varma, då är det värt att de inte är så snygga :)

Ha en trevlig eftermiddag!

#8 - - alexandra svarar:

haha samma hund på båda bilderna, men solen lyser på den översta :P haha

#9 - - Filippa:

Svar: Haha ja, mycket vänlig granne :D

Jag tror inte det är så många som får ett högtalaresystem av sin granne bara sådär ;D