Varför kan det inte vara lika lätt att ändre en bloggdesign som det var på lunarstorm-tiden om det är någon mer än jag som kommer ihåg den sajten? När man skaffade sig PRO kunde man ändra och fixa precis som man ville och behövde inte alls tänka på några HTML-koder eller annat konstigt, där var det vara att köra på. Nu är det nästan så att en hjärnkirurgutbildning behövs för minsta lilla förändring. Kanske är det jag som överdriver bara för att jag inte ritkigt kan det där med HTML-koder än men jag har ändå lyckats uppdatera min design lite sedan sist. Vad tycks hittills? Designen är inte helt klar än dock.

Jag har lovat mina arbetskamrater att visa upp hur jag bor här i Örebro. De har tydligen smugit sig in här och kikat på hur jag bodde i Norrköping. Dessvärre så hittar jag inte de program jag brukar använda när jag ska göra bildspel till bloggen så det får vänta tills jag hittat programmet eller något liknande. Någon som har förslag?

Hur som helst kan jag i alla fall bjuda på en bild över lägenheten denna söndagskväll. Det är en bild över min senaste investering. Under gårdagen blev det en berikande cykeltur till en loppmarknad en bit utanför centrum. Mina avsikter med besöket var mest att se vad det fanns för utbud och kanske hitta några enkla tekoppar med fat. När jag gick ut därifrån hade jag ringt efter transportmedel för de möbler jag investerade och lite bärhjält. Bland annat köpte jag denna fantastiska möbel som jag nu använder som skrivbord, plus lampa och lyckta. Det blev även en byrå i samma stil och lite dessertvinsglas och annat. Miljövänliga investeringar är de bästa investeringarna. Bätte möblerna kommer till användning än att de slängs, eller hur.
#1 - - emma:

sv. tack!! :)

#2 - - danten89:

Tack :)

Jaa det är inte jag som kommenterar till folk, det är dem som kommenterar mig och jag känner att jag måste svara :PHur är det med dig nuförtiden då?:)

#3 - - The Life Of Yarp - Lottar ut 8 Onepieces från Suit of Sweden!:

Designen blev ju superbra. Men håller med dig. Lunar var så mycket bättre!Sv, ja, ibland behöver man en axel.

#4 - - Kalle:

Ja, om det vore så lätt :)Sv: Ja, antingen det ena eller det andra :)

#5 - - pubes:

sv: abso-fucking-lutley! :D inte varje dag kanske. men nångång iaf! :)

#6 - - || mannen som kan prata om hundar ||:

Jag minns lunarstorm med värme - jösses så många timmar man tillbringade där :P

#7 - - anna:

härlig investering! :)sv: vet inte om p3 guld sänds idag, det gick ju på TV i lördags och inatt sen finns det på svt play :)

#8 - - Leo:

Vad är det med Örebro och loppmarknader?!

Så fort någon varit på loppis och gjort några verkliga fynd så kan man ge sig fan på att de varit i Örebro ...

#9 - - jessica:

Jag uppdaterar mig, så det är bara till och kika in =)Jag minns det där med PRO, och hur kul det var att ändra sin design. Det hade ju varit hur bra som helst om det hade funkat så på bloggen med. Jag är nämligen urdålig på alla koder och grejer här.By the way, du verkar ha en mysig lägenhet=)!

#10 - - Johanna:

Bilden är tagen över havet i ystad =)

#11 - - Miss C:

stefan: ÖVA ÖVA ÖVA!!! Har fusklappar med ifall att jag skulle tappa bort mig. Men ja,

får ju blackout ibland, men det brukar lösa sig... :)

#12 - - Anneli:

Vilken fin senaste investering!sv; Eeeh ja jag sa väl lite allt möjligt haha. Berättade lite om filmen Deep Throat, Kama Sutra, pornografins historia och hur olika religioner ser på porr och att judarna dominerar västvärldens porrindustri, typ ;)

#13 - - fifi:

Vilken snygg sekretär du hittade! Vi har också en i vardagsrummet, loppisfyndad även den :)Och ja, hon växer fort den där lilla!

#14 - - Tommy:

Sv: Ja verkligen!HUr är det annars?

Ja att ändra en bloggdesign är inte det lättaste..

#15 - - Gaymasen:

Allt var lättare på Lunarstorm, men hur snyggt var det då? ;-)Och ja. Max är godast. Men Donkens Mc Feast, mmm. Me like! ^^

#16 - - Andreas:

Welcome back friend!

Det där med bloggdesign är helt kapitel för sig, men du har rätt...det var enklare förr. Hängde dock inte så mycket på Lunar... Vet inte vart jag hängde...QX kanske...

#17 - - Anonym:

jag känner också för att ändra liite på min blogg sida..

#18 - - Nathalie:

Att ändra designen är ett helvete... Men man lär sig efter ett tag!

#19 - - Lasse:

Kommentar

#20 - - Kim Ekholm:

Eller över huvudtaget. jag skulle behöva lära mig allt med design, webb och ALLT :)Ja, men nu var det väl på sin plats ändå :)Allt bra? =9

#21 - - Andreas:

Så ett inlägg om hur det går med starten på träningen? När får alla läsa om det ; )

#22 - - Gaymasen:

Haha! Jag hoppas innerligt vi får lägenheten. Men får vi den inte nu till sommaren så tar vi någon annan så länge och hoppas på den lägenheten framöver. :D

#23 - - Andreas:

den 22/1 var det senaste inlägget.

Nu får du skriva något här ; )

#24 - - Gaymasen:

klappar på ditt huvud över distans haha!Krya på dig :))