Är det någon mer är jag som tycker att det är underbart väder ute? Sitter i skrivande stund på balkongen och blickar ut över ett ljummet Örebro och hör människor på gatan som pratar och skrattar. Detta är nog den bästa tiden på året, även om jag är smått allergisk så tycker jag det. Träden är fortfarande lite ljusgräna, syrenerna blommar, människor börjar släppa vinterkappan och tar istället med sig solglasögonen, kortbyxorna ut tillsammans med en filt och en flaska rosé. Förväntningarna som finns av alla sommarplaner, lukten av tända grillar på kvällen och känna de fläcktande vindarna som många har efterlänktat under dagen. 

Att byta ut den snövita och livlösa färgen på huden mot en mer gyllenbrun som gör att allt helt plötsligt känns lite lättare och man ser lite friskare ut. Tiden då balkonglådorna sätts ut eller då tomatplantorna behöver planteras om och ställas i ett soligt fönster eller ute. Behöver jag beskriva denna tid mer eller förstår ni mig?

Det första doppet i någon sjö eller havet har dock ännu inte blivit av men det dröjer nog inte länge. Frågan är ju bara hur länge man får leta innan man hittar "sin lille vän" igen.

Ville egentligen bara säga att jag är tillbaka med detta inlägg, hej igen!

 


Visa fler inlägg