Varför kan det inte vara lika lätt att ändre en bloggdesign som det var på lunarstorm-tiden om det är någon mer än jag som kommer ihåg den sajten? När man skaffade sig PRO kunde man ändra och fixa precis som man ville och behövde inte alls tänka på några HTML-koder eller annat konstigt, där var det vara att köra på. Nu är det nästan så att en hjärnkirurgutbildning behövs för minsta lilla förändring. Kanske är det jag som överdriver bara för att jag inte ritkigt kan det där med HTML-koder än men jag har ändå lyckats uppdatera min design lite sedan sist. Vad tycks hittills? Designen är inte helt klar än dock.

Jag har lovat mina arbetskamrater att visa upp hur jag bor här i Örebro. De har tydligen smugit sig in här och kikat på hur jag bodde i Norrköping. Dessvärre så hittar jag inte de program jag brukar använda när jag ska göra bildspel till bloggen så det får vänta tills jag hittat programmet eller något liknande. Någon som har förslag?

Hur som helst kan jag i alla fall bjuda på en bild över lägenheten denna söndagskväll. Det är en bild över min senaste investering. Under gårdagen blev det en berikande cykeltur till en loppmarknad en bit utanför centrum. Mina avsikter med besöket var mest att se vad det fanns för utbud och kanske hitta några enkla tekoppar med fat. När jag gick ut därifrån hade jag ringt efter transportmedel för de möbler jag investerade och lite bärhjält. Bland annat köpte jag denna fantastiska möbel som jag nu använder som skrivbord, plus lampa och lyckta. Det blev även en byrå i samma stil och lite dessertvinsglas och annat. Miljövänliga investeringar är de bästa investeringarna. Bätte möblerna kommer till användning än att de slängs, eller hur.
Visa fler inlägg