Ikväll så ska jag blogga om någonting som jag aldrig bloggat om förut. Jag vet inte varför men jag har varit fast besluten om att inte blogga eller ens nämna Isabella Löwengrip. Men nu kan jag inte låta bli längre. Jag har aldrig varit någon stor beundrare till denna kvinna men jag tycker att hon har varit jävligt dyktig på att marknadsföra sig och gjort sig själv till ett namn. Det spelar ingen roll om någon säger Blondinbella eller Isabella alla vet vem hon är i alla fall. Hon har varit med i tv och i radioprogram så det står härliga till, sedan så vill jag inte ens tänka på hur mycket hon har synts här i bloggosfären och i olika tidningar. Men nu är det slut med det.


Isabella "blondinbella" Lövengrip är en av bloggsveriges största succéer och kallas ofta för Sveriges bloggdrottning. Men snart kan det vara slut med det. Av någon anledning så kom jag in på hemsidan för dagens industri där jag kunde läsa att den framgångsrika bloggen kan komma att läggas ner i år, kanske till och med i höst då Isabella börjar på juristlinjen. Det bor någonting förnuftigt i denna kvinna som säger att hon inte alltid vill ha karriären som en bloggare utan när hon blir jurist vill hon skriva om mer seriösa saker. Som det ser ut idag så tror inte Isabella att hon skulle kunna byta inriktning på sin nuvarande blogg, vilket jag tror om hon verkligen ville. Så istället funderar hon på att lägga ned den hon har nu och starta upp någonting nytt lite senare säger hon till DI.


Vad tycker du om att Isabellas blogg eventuellt kommer att lägga ner? Kommer det att bli någon efterträdare? StinaLee (stavar hon så?) eller kommer förstaplatsen stå kvar tills Isabella kommer tillbaka igen? Vad tror du?

Visa fler inlägg