kräftskiva i viby.

Publicerat i: Vardag
Nu börjar jag bli människa igen efter lördagens kräftskiva. Jag är inte den som blir bakfull i första tagen men detta är fan det värsta jag har varit med om. När jag vaknade igår kändes allt precis som vanligt, jag var lite hungrig men mycket mer än så kände jag inte tills jag reste mig upp ur sängen. Huvudet var sju gånger större än vad själva skelettet var, kroppen värkte som ett tecken på att den var tom och orkeslös, ja ni kan hela den där biten. Men mådde väl som jag förtjänade antar jag, även om jag ändå inte drack så mycket. Det måste ha varit allt salt i kräftorna som är vätskedrivande vilket gjorde att jag pissade ut mer vätska än vad kroppen fick i sig igen.

Hur som helst var kvällen riktigt lyckad, jag klämde i när det var snapsvisor och allsång, jag åt mer kräftor än vad jag någonsin ätit. Jag pratade med en massa roliga människor en hel rad massa ämnen, sedan lekte jag lite psykolog på kvällskvisten. En fest jag lätt återkommer till nästa år, och innan det hoppas jag att jag blir bjuden på en kväll med Singstar i drängstugan en kväll med denna brud ni ser på bilden ovan, samt hennes syster och Nilsson x 2. Vi hade riktigt trevligt sist vi sjöng och tror lätt vi kommer ha det guld nu med.

Dags att dra till universitetet nu, eller snarare ut i skogen då vi ska ha en skogsinventering. Upphetsande eller hur, haha.

Visa fler inlägg