Ibland glömmer jag till och med bort att jag har en blogg, Nu är det jag som får ta och spöa upp mig själv, ta mig i kragen, och verkligen skärpa till mig. Nu är det inga saker som är "måsten" efter jobbet. Inga texter som behöver läsas inför nått litteraturseminarium, inga c-uppsattsopponeringar som jag behöver lyssna på utan jag är fri till att göra vad som faller mig in. Och tydligen så har det inte varit att blogga de senaste veckorna. Men om sanningen ska fram så har dessa två veckor varit som i en dvala när jag kommer hem från jobbet. Är inte van att gå upp klockan 05.15 och definitivt inte van att gå och lägga mig vid 22.00. Detta är dock tyvärr ett måste för att jag ska orka med arbetsdagen på jobbet.
Men som sagt bot och bättring. Idag är det till och med midsommar, vi går mot mörkare tider igen och jag hoppas att jag har hittat en egen lägenhet tills hösten. För att bo i ett rum fullt av kartonger är inte direkt någonting jag vill göra under en längre period och framför allt inte hos päronen även om jag inte har något otalt med någon utav dem.
Nå vad händer i midsommar då? Själv ska jag umgås med min familj och systerdotter och granne, vi blir väl runt en tio personer lite drygt och vi ska knalla upp och kolla när de reser midsommarstången och se hur vuxna människor dansar små grodorna. Senare på kvällen bär det sedan av till tassemarkerna där jag ska umgås med vänner och spela krocket, kub, sjunga singstar och bara äta gott och vara tillsammans. Vad gör ni?
#1 - - Henrik Olsson:

Glad midsommar!Här hemma fortsätter festandet även denna dag! :)

#2 - - anna:

lät som en fin midsommar Steffo! Jag är fast på jobbet men det är ganska soft, pissväder ute ändå :P

#3 - - Anonym:

tack för dina fina råd men tror du att det hjälper när man har halsfluss? och mina hals mandlar ser ut som 2 handbollar?

#4 - - pubes:

sv: jag vet inte än. jag har ju bara gjort marängbottnar än å allt det där som ska vara på ska jag göra idag. så jag hoppas innerligt att det blir bra! :D

#5 - - Andreas:

Oh, 5:15, det är ruskigt tidigt det. Huvva.Kvällen blir ruskigt lugn, bara jag och Mille i soffan. Men under ett par timmar på dagen så vart det en härlig picnic. Jättemysigt.

#6 - - Tommy:

Sv: Halvporriga serier , det var han som visade mig denna serie när den gick på tv. . Sen dess är båda fast och nu vill vi ha den på dvd , lite porr i livet behövs ! Hur går det på jobbet?

#7 - - Kim Ekholm:

Trevlig midsommar på dig.)

#8 - - fifi:

Hoppas du hade kul igår!Hehe, det kändes inte så dumt faktiskt, och framför allt kändes det bra att inte vara bakis idag :)

#9 - - cicci:

hoppas du hade en fin midsommar=)sv: tack! det e galet kul men väldigt annorlunda... kärlek för att förklara det med ett ord!

#10 - - Jenny - Gravid i v.18:

Ursäkta sent svar :) Tack så mycket :D

#11 - - Tommy:

Hmpf .. skärpning nu Stefan! Vi väntar fortfarande på uppdateringarna ;)

#12 - - danten89:

Hej Stefan! :)

Har du sett Harry Potter än? =D

#13 - - Elisabet:

Skulle gärna plugga resten av livet om det gick, är så otroligt mycket softare än att jobba heltid!

#14 - - Jenny Halvardsson:

Nu är jag igång... IGEN! :)