Abob.se

Någonting som är väldigt underskattat och som jag la märke till tidigare idag är tygkassar. När jag stod i mataffären för några timmar sedan var det endast jag som hade med mig tygpåsar som jag tänkte packa min mat i, alla andra köpte papperspåsar. Varför är det inte fler människor som använder typ istället för plast. Det är mycket mer miljövänligt och sedan sparar man in några kronor varje gång. Låt oss säga att varje familj storhandlar en gång i veckan och köper tre påsar á 1,5.- styck, vilket blir 234.- på ett år. 234.- man kan ha betydligt roligare för än att köpa plastkassar. Använder man plastpåsar till sopporna hemma kan man köpa rullar istället som är billigare och många även miljövänliga.

Är ni sugna på att investera i tygpåsar och gå infrån kassarna är detta ett av många företag som säljer påsar i olika design.

#1 - - cicci:

bättre för miljön, bättre för ekonomin..dock en fet töntstämpel på det..antar att det e därför folk inte gör det.

jag ska göra som dig..våga använda tygpåse!!!!

#2 - - tea:

sv: haha ja, dom är mina allihopa.håller med! det är så jäkla onödigt att alltid köpa nya påsar. inte bara ekonomiskt utan miljömässigt. om man nu inte vill ha tygkassar så kan man ju i alla fall återanvända gamla påsar. det är det typ ingen som gör.

#3 - - Emma says style, love & rock and roll.:

tygkassar is the shit!

#4 - - BlueRoseCase:

Nyinspelningen förmodar (och befarar) jag...? ;)

#5 - - Sarah:

Vet du va, now I'm gonna make u proud: jag har ALLTID tygkasse typ, ibland glömmer jag den, men annars har jag alltid min EKO som jag köpte när jag flytta hemifrån ;)

soppåsar = sånadär man köper typ 100 blåa, haha. vetifan om dom sen är bra men..billigt o fint ;)Jag e den enda som har den kanalen hockey kom på så vi brukar ha livat här,men jag låg i andra sidan av lägenheten in pain ...Snyft ;)

#6 - - anna:

det slutade totalt helt åt helvete :p

#7 - - Two olsson sisters:

Vad coola dom var^^ Miljövänligt och miljövänligt. De där tygpåsarna måste tillverkas dom också. Inte blir det så miljövänligt då. Sedan är det väl inte så snyggt och gå omkring med en tygpåse, men de flesta gör väl det bara för att de kan säga att de är "miljövänliga." Usch nu låter jag lite bitter:p Ha en toppentoppen dag!//Emma:D

#8 - - Johanna:

Åh, precis det här har jag undrat över också. Skönt med en till miljövetare som tar upp det, haha. Jag har typ tre tygkassar hemma som jag kan använda när jag handlar. Men ibland brukar jag även packa i de när jag ska till skolan bara för att det är så grymt snyggt. Och jag köper dessutom miljövänliga rullar att ha som soppåsar, sjukt smart ju. Fler tygkassar till folket!(Vadå "usch"? Äh, mina tankar kring tygkassar borde väl ändå kompensera det faktum att jag faktiskt älskar Lars Winnerbäck..? ;))

#9 - - Daniel:

Tyg använder jag alltidEn rosa där det står Anna Book på!

#10 - - Tommy:

Sv: Det var 11 kg blandat kött..

#11 - - pelle:

Du har så rätt, fler borda använda sådana där påsar!

#12 - - johanna:

ja, tygkassar är bäst! har som vana nu att ha med en i jackan hela tiden, haha. lite jobbigt ibland eftersom påsen tar lite plats, men jag måste göra så för annars glömmer jag ofta tygpåsen hemma :D

#13 - - Markus:

Den var faktiskt riktigt bra den versionen! Nu tillagd på min senaste playlist :)

#14 - - Anonym:

vi äter ofta god mat på jobbet

#15 - - Ola:

SV: Antar att du menar bröllopet? :) DEt är den 10:e Juli :)Riktigt coola påsar, man kanske borde investera i en sån :)

#16 - - Pjoltas:

Nä. Jag tycker de är kassa(r).. hehe!

#17 - - Two olsson sisters:

SV: Ekologiskt bomull, jo visst. Står det ja. Men ekologiskt bomull måste ju fraktas det också dit det ska, och inte blir det särskilt miljövänligt det heller. Och en tygkasse måste man ju tvätta och det är ju inte bra för miljön.

Nä, inte är coopkassarna snygga dom heller men dom behöver jag bara gå till bilen med ju^^

Haft en bra valborg?//Emma,

#18 - - Ella:

Fast...vad använder du till dina sopor då?Sv: Hahaha, ok. Fast det kostar. 500 spänn per modell.

#19 - - Johan:

Svar: Ja det är kanon kul! Tycker dock att bossarna skulle vara lite svårare. :)

#20 - - Lena:

det är inget fel på sovsal! vi sov i det jätteofta i uganda i höstas, rätt nice faktiskt!